17. mai-tilbud på cruise

Den 17. mai feires over hele landet med god mat & drikke, samt enestående opplevelser i hyggelig selskap. Den samme, gode opplevelsen får du også på et cruise til København, og nettopp derfor feirer vi nasjonaldagen med et ekstra godt tilbud – MiniCruise i alle Standard lugarer, både med og uten havutsikt, til 50 % rabatt!

Ta med den du er glad i på en herlig tur og nyt to fantastiske kvelder til sjøs med flotte restauranter, shopping og kvalitetstid sammen.

På dette tilbudet får du:​

  • 50 % rabatt sammenlignet med ordinær pris.
  • Cruise med 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København.
  • Et herlig avbrekk med god mat og drikke, samt nye minner.

Merk: Det finnes et begrenset antall plasser på dette tilbudet, og vi tar forbehold for utsolgte avganger og lugarer.

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

hygge om bord

Soldekk - deilig forfriskende

Et deilig avbrekk

Reiser du på et MiniCruise får du et deilig avbrekk fra hverdagen og kvalitetstid sammen med den eller de du er glad i. Start reisen med å ta turen opp på dekk. Her kan du nyte utsikten, frisk bris, og se at Oslo forsvinner lengre og lengre vekk.

Et MiniCruise gir deg en perfekt liten ferie, på kun to dager, full av hyggelige opplevelser om bord og i København.

Vinbar med havutsikt

Ta turen over til skipets vinbar, Red and White, og nyt et glass med bobler eller noe annet forfriskende.

Dette er stedet for etterlengtet kvalitetstid og gode samtaler om alt og ingenting. Installer deg i armkroken til din kjære og følg med når solen sakte forsvinner ned i horisonten.

Gode middager til sjøs

Københavnbåten er det perfekte stedet for gode middager i flotte omgivelser. Om bord kan du sette tennene i møre biffer, autentiske pastaretter, sprø pizzaer, skandinaviske småretter i gourmetklassen, og en overdådig buffé med alt du kan tenke deg, og litt til!
Enkelt fortalt – her finnes flere restauranter og noe for enhver smak!

oppdag København

På toppen av Illums

Noe for alt og alle

På et MiniCruise har du nesten 7 timer i land, og nok av tid til både én og to aktiviteter. København er en by for alle, uansett alder, og på tross av interesser.

Opplev alt fra shopping og mat i verdensklasse, flotte attraksjoner, museer, herlige parker, matmarkeder, samt både gammel og moderne historie.

Dette, og mye mer, kan du oppleve i verdens beste by!

Vesterbro

Ta turen til Vesterbro, Københavns mest hippe og trendy område! Her er det blåst liv i gamle, rustikke bygninger og distriktet er forvandlet til en urban møteplass med gatefester, trendy butikker, kafeer og hoteller. Her finnes i tillegg Københavns eget «meatpacking district,» Kødbyen.

Flotte museer

København kan skryte av flere flotte museer – både for kunst og historie.

Ta turen til SMK, National Museet, Louisianna Museum for Moderne Kunst eller Glyptoteket. Sistnevnte kan skryte av en flott samling av både antikk og moderne kunst fra hele verden. I tillegg finnes en vakker vinterhage hvor du kan slappe av og nyte en kopp kaffe.


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award