Luksus hele veien til København og hjem igjen

Reis på Luksuscruise med en du er glad i. Unn dere litt luksus til sjøs og skjem dere bort med et cruise til København i en Commodore Class lugar – det setter en ekstra spiss på reisen deres. Frokost er inkludert, og du velger selv om du vil spise den i restauranten eller å få den servert på lugaren.

50 % tilbudet inkluderer cruise i Premium Commodore Class lugar med havutsikt, dobbeltseng og frokost. Lugaren kan ikke oppgraderes på dette tilbudet. Husk at når du bestiller en reise med Premiumlugar, er frokost inkludert, og du trenger ikke å legge det til i din bestilling.

Slik er ditt Luksuscruise:

  • Du bor i våre beste lugarer
  • Nyt den deilige frokosten for Commodoregjester t/r
  • Du får nesten 7 timer i deilige København

 

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Deilig Commodorefrokost med utsikt

luksuscruise

Tenk deg en weekend fylt med luksus og velvære. Om bord får du havutsikt så langt øyet rekker, maritim stemning og et godt utvalg av restauranter, barer og underholdning.
Nyt den flotte havutsikten fra vinbaren. Utvalget spenner fra budsjett til ekstravagante viner fra de beste vinprodusentene.
Slapp av og nyt et besøk i Bubble Zones boblebad og kjenn at spenningene løser seg opp og gir deg ro i kroppen. Skjem deg gjerne bort med en massasje, ansiktsbehandling eller manikyr i Wellnessavdelingen.
Som en fin avslutning, hvorfor ikke nyte en bedre middag i vår a la carte restaurant Sjø - under fire øyne.
Commodore Class på Crown

LUGARER SOM GJØR FORSKJELLEN

Premium er noen av våre beste lugarer. Her bor du i store lugarer med dobbeltseng, havutsikt, tv og bad, og den delikate Commodore frokostbufféen er inkludert i prisen.
Ved å ha hotellstandard på din lugar, blir reisen enda bedre, og opplevelsen til noe ekstra.

Frokosten for gjester på Premiumlugarer serveres i Explorers på morgenen, og her får du i tillegg til deilige, hjemmebakte rundstykker og wienerbrød, blant annet pannekaker, joghurt, kornblandinger og forskjellig pålegg, frukt og grønt.  

Forsmak på et luksuscruise

Klikk på bildene for å se større utgave