HIPP HURRA - TIVOLI 175 ÅR OG CRUISE TIL 175 KR!

I år fyller Tivoli hele 175 år, og dette ønsker vi å feire! For kun 175,- kan du reise på et cruise til herlige København!
Opplevelsene står i kø allerede fra du går om bord. Spis en deilig middag, shop i taxfree, nyt en avslappende massasje, eller et dypp i bassenget! Du kan bruke dagen i København akkurat slik du selv ønsker- enten du besøker Tivoli og opplever magien og feiringen der, eller utforsker de andre aktivitetene København har å by på!.

Slik er ditt cruise til København:

  • Avbrekk fra hverdagen
  • Tid til å oppleve Tivoli eller noe annet gøy
  • En perfekt miniferie til deilige København

    Dersom du ønsker tivolibilletter, kan disse legges til i bestillingsforløpet eller kjøpes om bord på skipet i Guest Service Center. Merk tilbudet vil være gjeldende på tross av at Tivoli holder stengt.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.Se våre Reisebestemmelser.
Aktiviteter for barna om bord

Senk skuldrene om bord

Alle i familien får mulighet til å gjøre hva de har mest lyst til. Middagsbuffeen i 7 Seas har egen barnebuffé der belønningen til slutt er å lage sin egen softis! I de andre restaurantene tilbys egen barnemeny.

Nyt også den maritime tilværelsen på soldekk, ta en kaffe, et bad eller hva med en prinsessemaikyr i Welness avdelingen? Spis og kos deg i restaurantene, unn deg noe lekkert fra tax-free butikken og dans til levende musikk!
Utsikt over nydelige og spennende Tivoli

Opplev sesongene i Tivoli

Det er lite som slår en tur i Tivoli, og sommeren (24/3 – 23/9) er intet unntak.  Overalt hvor du går, kan du finne vakre blomster, overdådige sukkerspinn, hyggelige restauranter, og hvis du er ekstra heldig- de fredfulle påfuglene som bor i parken! Test en av de mange karusellene og berg- og dalbanene i parken, og nyt en deilig lunsj mens hvilepulsen sakte kommer tilbake.

Mellom 11/10 – 3/11 kan du oppleve Halloween i Tivoli. Parken er da kledd i sitt Halloween-kostyme, og overalt hvor du går, kan du se skumle hekser, edderkopper, magiske skikkelser og hundrevis av gresskar. Skrikene fra attraksjonene kommer til sitt rette under denne sesongen.

Når mørket senker seg i november, lyser Tivoli opp med sitt julemarked (16/11 – 20/12). Unn deg en deilig kakao og noen brente mandler, eller la deg friste av en av de andre godsakene fra en av de mange bodene. Psst- Dette er det perfekte stedet for å starte julegaveshoppingen.

Tivoli Food Hall
I tillegg til de eksisterende restaurantene i Tivoli, finnes over 20 muligheter for å la seg friste av et deilig måltid i Tivolis Food Hall. Sett tennene i alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkers svar på grillmat og mexikanske herligheter, hjemmebrygget øl og sunn mat fra Island.

Familie koser seg med is i Tivoli

tivoli BYR på mye

Med hele 26 ulike attraksjoner er utvalget stort og du kan for eksempel velge mellom radiobiler og pariserhjul, Nord-Europas høyeste karusell - Himmelskibet, som rager 80 meter over bakken og 4 fartsfylte berg- og dalbaner, der «Rutchebanen» er en av verdens eldste – bygget i 1914.

VR i Dæmonen
Dæmonen er uten tvil en av de mest skrik-fremkallende attraksjonene Tivoli har å by på! Denne ville forlystelsen, som måler 28 meter på det høyeste, har hele tre loops! Prøv en tur i Dæmonen med virtual reality-headset eller velg en alminnelig tur. Husk å smile stort når du sitter i Dæmonen, for her blir det tatt bilde av deg!
NY jubileumsattraksjon Det er bare å glede til Tivolis høysesong, og åpningen av en ny attraksjon! Spenn deg fast og kjenn at du svever når kompasset og timeglasset i TIK TAK settes i gang!

 

Fatamorgana
Fjorårets nyhet er også å anbefale. Prøv Fatamorgana- en 45 meter høy attraksjon! Den tilbyr noe for både våghalser, tenåringer og familier med mindre barn. Fatamorgana er som den første i sitt slag i Danmark, en 3-i-1-attraksjon.

 

Forsmak på Tivoli

Hygge i Tivoli