MiniCruise inkludert frokost & tax free-rabatt

Ingenting er bedre enn gode pakkeløsninger på reise – og det er nettopp det du kan kuppe nå! Reis på et MiniCruise til København inkl. frokost én vei fra kun 248,- pr. person – det vil si at du får frokosten for 0,- og sparer hele 46 % sammenlignet med ordinær pris.

I tillegg får du hele 15 % rabatt på alt du kjøper i tax free-butikken om bord! Ønsker du å oppgradere til lugar med havutsikt, får du dette til en spesialpris fra +100,- ekstra pr. person.

På dette pakketilbudet får du:

  • Et herlig MiniCruise med 2 kvelder til sjøs og ca. 7 timer i København
  • Frokost inkludert på utreisen for 0,-
  • 15 % rabatt på alt du kjøper i tax free-butikken
  
Merk:
 Tilbudet inkluderer frokostbuffé i restaurant 7 Seas på utreisen (normalpris: 149,- pr. pers.). Eget boardingkort med 15% rabatt utleveres ved innsjekk avreisedagen. Rabatten på 15 % i tax free-butikken trekkes fra ved kjøp og registrering av boardingkort i kassen.

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

hygge om bord

tax free shopping

Underholdning for hele familien

På et MiniCruise får man et etterlengtet avbrekk fra hverdagen fylt med gode opplevelser.

Familiens minste kan glede seg til skattejakt, hesteveddeløp, og bading. De voksne kan nyte et glass i skipets vinbar, slappe av i Wellnessavdelingen, eller ta en tur i tax free-butikken for 15 % ekstra rabatt på allerede lave tax free-priser. Fyll opp lagrene hjemme med dine favoritter!

Gode middager til sjøs

Københavnbåten er det perfekte stedet for gode og avslappende middager i flotte omgivelser.

Om bord kan du sette tennene i møre biffer, autentiske pastaretter, sprø pizzaer, skandinaviske småretter i gourmetklassen, og en overdådig buffé med alt du kan tenke deg, og litt til! Enkelt fortalt – her finnes flere restauranter og noe for enhver smak! Husk: det kan være lurt å bestille bord på forhånd.

En god start på dagen

Frokosten er dagens viktigste måltid og den er essensiell for å få en god start på dagen. Fra kl. 07.00 om morgenen kan du følge lukten av nybakt brød og nytrukket kaffe til 7 Seas. Slå deg ned, og velg mellom flere typer pålegg, egg, bønner, pannekaker, frokostblanding og noe søtt til kaffen!

Oppdag København

På sykkel i København

Verdens beste by

Visste du at København er blitt kåret til verdens beste by å besøke i 2019 av Lonely Planet?

Det er selvfølgelig ikke uten grunn! Opplev alt fra shopping og mat i verdensklasse, flotte attraksjoner, museer, herlige parker, matmarkeder, samt både gammel og moderne historie. På et MiniCruise har du nesten 7 timer i København, og nok av tid til både én og to aktiviteter.

Flotte museer

København kan skryte av flere flotte museer – både for dansk og internasjonal kunst samt historie. Ta turen til SMK, National Museet, Louisiana Museum for Moderne Kunst eller Glyptoteket. Sistnevnte kan skryte av en flott samling av både antikk og moderne kunst fra hele verden. I tillegg finnes en vakker vinterhage hvor du kan slappe av og nyte en kopp kaffe. Designmuseum Danmark står også høyt på listen over steder man må besøke!

Hippe Vesterbro

Ta turen til Vesterbro, Københavns mest hippe og trendy område! Her er det blåst liv i gamle, rustikke bygninger og distriktet er forvandlet til en urban møteplass med gatefester, trendy butikker, kafeer og hoteller. Her finnes i tillegg Københavns eget «meatpacking district,» Kødbyen.

Få en forsmak på et cruise:

Luftig på dekk
Deilig mat på cap Horn
Klikk på bildene for å se større utgave


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award