P4 FYLLER 25 ÅR – og VI DELER UT CRUISE fra 25 KR

Hurra! P4 fyller 25 år, og som en stolt samarbeidspartner fra den spede start, feirer vi med å gi bort cruise til herlige København fra kun 25,- pr. pers. til P4s lyttere!
Nå kan du unne deg et herlig avbrekk i høst eller vinter. Om bord kan dere slappe av og nyte deilig mat og shopping og i København venter nesten 7 timer med enten høsthygge eller magisk julestemning fra midten av november.

Gled deg til dette:
  • Et deilig avbrekk fra hverdagen
  • 2 kvelder og netter om bord
  • Nesten 7 timer i deilige København
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

Om bord

Gjør gode julegaveinnkjøp i tax free butikken

Selvpleie og shopping

Om høsten og vinteren er det lov å skjemme seg bort litt ekstra! Hva med en tur til wellnessavdelingen for en avslappende massasje, manikyr eller en dukk i Jacuzzi?
En annen god måte å skjemme seg bort på, er å ta turen innom tax free. Her kan man gjøre flere gode kupp på at fra klær, tilbehør, ting til hjemmet samt kosmetikk og søtsaker.

Red and White vinbar

I skipets hemmelige «oase» - vinbaren Red & White, kan dere smake på edle dråper av forskjellige slag og nyte utsikten i fred og ro, kvalitetstid sammen og gode samtaler.

Gourmet eller buffé?

Om bord finnes flere forskjellige restauranter. I vår buffé  kan du smake på litt av hvert, og i førjulstiden serveres julemat med både ribbe og pinnekjøtt!
I Explorers Steakhouse får du saftige biffer med deilig tilbehør, og nå kan du sette tennene i vinnerbiffen fra kåringen ‘The Beef 2018’ - Bavette! Ønsker du lette og lekre retter basert på skandinaviske råvarer? Ja, da er vår velrennomerte gourmetrestaurant Sjø stedet for deg!

Herlige København

Halloween i Tivoli

Høst og vinter i Tivoli

Tivoli  er alltid en hit og reiser du i høst, kan du oppleve Halloween i Tivoli (12.okt – 4.nov). Nyt høstfargene og trask blant skumle hekser, edderkopper, magiske skikkelser og hundrevis av gresskar! I vinter lyser Tivoli opp med sitt julemarked (17. nov – 31. des). Her kan du komme i deilig julestemning og kanskje finne noen av årets julegaver?

Torvehallerne

Spaser blant krydder, oster, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Om det er fint vær, kan dere kjøpe et lite utvalg, og sette dere på benkene utenfor og nyte!

Shopping

København er en shopping-by i verdensklasse. Start runden i Strøget med de kjente og internasjonale merkevarene, og ta turen innom det populære senteret Illum på veien. Dersom dere ønsker å besøke noen av Københavns mest trendy vintage og second-handbutikker med spesialvarer, kan dere ta en avstikker fra Strøget og inn i Latinerkvarteret. Topp det hele med en deilig lunsj og kanskje et glass champagne i en av de mange restaurantene på veien.
julemarked i Tivoli

Besøk et julemarked

Når jula nærmer seg, er det ingenting som slår et besøk i en av de mange hyggelige julemarkedene som finnes i København!
Ta for eksempel turen til Nyhavn, gå langs bryggekanten og nyt stemningen fra julebodene som åpner fra 9. november. Her selges alt fra gøyale julehatter, dansk julegodt og flotte og unike julegaver. Husk å undersøke åpningstidene for det julemarkedet du ønsker å besøke.
Har du lyst å treffe på julenissen, kan du gå innom Højbro Plads som ligger i Strøget (åpent fra 17. november).

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave