Påskeferie i fantastiske København

Ta med familien eller din kjære på en herlig og opplevelsesrik storbypåske i år! Det finnes neppe noen bedre ferie enn en reise til hovedstaden som har blitt kåret til verdens beste by å besøke i 2019 av Lonely Planet! Og reiser du dit med DFDS, gjør du i tillegg selve reisen ekstra spesiell med gode opplevelser på veien.

På et MiniCruise reiser du tur/retur og du får nesten 7 timer til å utforske København – men ønsker du en ekstra dag eller to i hovedstaden, kan du forlenge ditt cruise med overnatting på hotell. Da får du en skikkelig Storbyferie!

Cruise eller Storbyferie i påsken:

  • Besøk verdens beste by – København!
  • Reis på MiniCruise med 2 kvelder til sjøs og nesten 7 timer i land
  • Reis på en Storbyferie få 2 kvelder til sjøs og en hotellovernatting eller fler
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Hygge om bord

På dekk

Senk skuldrene

Enten du reise på et MiniCruise eller på en Storbyferie kan du senke skuldrene og slappe av fra du kommer om bord. Dersom det er fint vær, er det perfekt å nyte utseilingen fra dekk. Se den vakre kysten som sakte glir forbi og sola som forsvinner ned i horisonten.

Deilige middager til sjøs

Bestill måltidene før avreise, og spis der du vil, og når du vil! Vi har flere restauranter å velge mellom - hva med å teste skandinavisk gourmet i den mye omtalte restauranten Sjø?
Du finner også saftige biffer i Explorers Steakhouse, pizza og pasta i Little Italy og buffé i 7 Seas. Husk: bestiller du frokost på forhånd, spiser barn (3-11 år) gratis frokost. Maks to barn per betalende voksen.

Taxfree

Tax free-butikken er full av gode tilbud! Her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree-varene som kosmetikk, søtsaker med mere. Her kan du gjøre gode kupp og fylle opp lagrene hjemme med dine favoritter.

Vår i København

Verdens beste by

København er kåret til verdens beste by å besøke i 2019 av Lonely Planet – og det er selvfølgelig ikke uten grunn. Gled deg til shopping i verdensklasse, sightseeing, flotte attraksjoner, deilig mat med alt fra street food til gourmet, festivaler og gatefester.

Shopping

København er en shopping-by i verdensklasse. Tar dere turen til Strøget finner dere flere kjente og internasjonale merkebutikker, samt shoppingsenteret Illum. På Strøget finnes også Legostore og Disney store!
Dersom dere ønsker å besøke noen av Københavns mest trendy vintage og second-handbutikker med spesialvarer, kan dere ta en avstikker fra Strøget og inn i Latinerkvarteret. Her finner dere flere unike skatter som ikke alle andre har.


Merk at Danmark har samme helligdager som Norge, og at butikkene vil være stengt helligdagene i påsken. Skulle shoppinglysten ta overhånd, ta en sving forbi Langelinie Outlet - som holder åpent alle dager i påsken.   
Par på tur på dekk

Bading, lek og moro

Dersom du reiser med barn, er BubbleZone stedet å være. La barna boltre seg i bassenget, leke mektige pirater på jakt etter den skjulte skatten, tegne og leke i ballbingen.
Skipets barneunderholdere vil ha aktiviteter som ansiktsmaling, tegnekonkurranser og ballongdansing.
I lekeområdet er det også muligheter for voksne og slappe av med kaffe, te eller mineralvann.

Les mer om barneunderholdningen om bord.
GoBoat

En dag på vannet

Ta med din kjære, vennegjengen eller familien i en GoBoat og cruise rundt i Københavns kanaler. Dere får sett København på en helt ny måte.
Pakk picnic-kurven med noe godt å spise og drikke og nyt lunsjen i båten.

Forsmak på et cruise til København

Klikk på bildene for å se større utgave

​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award