INNTIL 75 % RABATT PÅ CRUISE

Når overrasket du den du er glad i sist? Er det lenge siden? Fortvil ikke, nå har du den perfekte sjansen til å gjøre akkurat det, og til en skyhøy rabatt. Bestill et MiniCruise til København i dag og spar inntil 75 % på alle Standard lugarer med eller uten havutsikt og på utvalgte datoer i perioden frem til 30. juni.

Husk å bestille innen 15. mai.

Bestill et MiniCruise i dag og få:

  • Få 2 dager til sjøs og nesten 7 timer i København
  • Kvalitetstid med deilige middager, shopping og hygge
  • Inntil 75 % rabatt sammenlignet med ordinær pris
​Merk: Det finnes et begrenset antall plasser på dette tilbudet, og vi tar forbehold for utsolgte dager og lugarer.

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Hygge om bord

Soldekk - deilig forfriskende

Senk skuldrene

På et MiniCruise har du to kvelder og netter om bord og god tid til å senke skuldrene og slappe helt av.

Nyt utseilingen fra dekk og utsikten over den vakre kysten som glir forbi, mens Oslo forsvinner lengre og lengre vekk. Om bord er det kun hygge og samvær som gjelder, og hverdagen kan bli igjen hjemme!

Tax free-shopping

Noe av det beste med å reise er at man kan handle tax free-varer.

Ta turen innom og la deg friste av utvalget - parfymer, sminke, godterier, edle dråper, flotte klær og vesker. Finn dine favoritter og fyll opp lagrene hjemme.

Avslappende middager

Om bor på Københavnbåten er alt tilrettelagt for avslappende middager med din kjære, uten at dere må tenke på verken innkjøp, å lage maten, eller å vaske opp!

Dersom dere ønsker en kulinarisk opplevelse i toppklassen, bør dere ta turen til restaurant Sjø hvor lekker, skandinavisk gourmet står på menyen. Moderne og smakfulle retter med nøye utvalgte råvarer setter prikken over i’en for en flott og minnerik reise.

oppdag København

Graabrødretorv

En hovedstad i toppklasse

Det er deilig å være norsk i Danmark, og spesielt i København!

I hovedstaden finnes noe for enhver smak. Shopping i verdensklasse, sightseeing, flotte attraksjoner, spennende matmarkeder med alt fra asiatisk til tex mex, og sist, men ikke minst; restauranter med blinkende stjerner i Michelin-guiden.

Torvehallerne

Ta turen innom matmarkedet i Torvehallerne, like ved Nørreport Station.

Dette er Københavns spiskammers med over 60 boder og spisesteder. Spaser blant krydder, oster, lekker sjokolade, blomster og andre deilige go’biter.

Skjulte skatter utenfor alfarvei

København er et shopping-mekka i verdensklasse med fristende butikker i alle mulige størrelser – både de små, unike butikkene og de store merkebutikkene.

Beveger du deg litt utenfor Strøget, og innover de små gatene, kan du finne noen av Københavns beste second-hand-, vintage- og bruktbutikker. I Latinerkvarteret kan du finne mange, unike skatter som ikke alle andre har.

forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award