​Restplass på Enveisreise

Skal du én vei, Oslo - København eller København-Oslo, kan du gjøre et kupp!
Reiser du i Standardlugar med eller uten vindu, koster det fra kun kr 999,- pr. lugar pr. vei! Uansett om dere er 1, 2, 3, 4 eller 5 personer på lugaren - og frokost er inkludert i prisen! Du kan spare over 50 %!
Å velge sjøreisen er avstressende. Ingen kø eller stress, bare tid til å bruke på hverandre.

Dette får du:

  • Få en god og avslappende start på ferien​
  • Både behagelig og underholdende for alle
  • ​Rimelig reise med deilig frokost inkludert

Betingelser

  • Tilbudet gjelder kun for transportreiser i Standard lugarer - ikke Premiumlugarer
  • Tilbudet gjelder ikke for reise tur/retur med samme skip (minicruise)
  • Pris for bil kommer evt. i tillegg
  • "Parkering om bord" kan ikke benyttes på denne reisen.​ 
  • Frokost er inkludert i perioden 23/6 - 12/8
       
NB: Kjøretøy er ikke inkludert i prisen, men kan legges til slik at du uansett får en rimelig bilpakke.
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Mor og sønn i basseng på soldekk

Moro for hele familien

Hos DFDS legger vi alt til rette for at barna skal ha det gøy på tur! Vi har eget program for barna, som inkluderer morsomme aktiviteter og underholdning. Vår trofaste maskot Jack The Pirate kikker innom både titt og ofte for å hilse på, og byr på gode klemmer til den som vil ha. I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.

Husk også at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. Barn opp til 11 år spiser gratis frokost.
Zoo i København

København

Er det èn ting du ikke bør gå glipp av om sommeren, så er det Danmarks hovedstad! København er som en urban lekeplass for både voksene og barn.
Reiser dere med barn, bør dere ta turen innom København Zoo, eller bli med å feire 175-årsdagen til ikoniske Tivoli. Denne magiske fornøyelsesparken lover å levere noe helt spesielt denne sommersesongen.
Experimentarium bugner det også av aktiviteter, som byr på både hodebry og moro som vil huskes lenge.
Visste du forresten at du finner noen av Europas beste strender i København? Dersom dere ønsker å nyte noen late dager i sola er, er Amager Strandpark stedet å dra.
Familie på vei til stranden

Danmark

København er det perfekte utgangspunktet for veien videre. Etter at alle perlene i byen er besøkt, skal dere kanskje videre til sommerhuset? Husene ligger ofte i pittoreske områder og nær sjøen. Her finnes også mil etter mil med hvite sanddyner og fredfulle plasser å slappe av.
Velger dere å kjøre videre i Europa er veien er kortere enn du tror og mulighetene mange! Hva med Amsterdam, Van Gogh museet og de mange blomstermarkedene, Alpene, eller til Bayern i Tyskland for å se Disney-slottet i virkeligheten?

Din båtreise til København kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave