​Restplass på Enveisreise

Skal du én vei, fra Oslo - København? Ja? nå kan du gjøre et skikkelig kupp på enveisreise, med eller uten bil, fra kun 200,- pr. pers. når to reiser sammen. Du sparer inntil 50%!
Om bord kan dere nyte gode middager, tax free-shopping og tid til hverandre. Tilbake til Norge, er det opp til deg om du vil fly, eller ta veien gjennom Sverige. 

Dette får du:

  • Få en god og avslappende start på reisen​
  • Kvalitetstid på "veien"
  • ​En rimelig reise – spar inntil 50 % sammenlignet med ordinær pris
Merk: Det finnes et begrenset antall plasser på tilbudet, og vi tar forbehold for utsolgte avganger og lugarer. Tilbudet gjelder kun for enveisreiser fra Oslo til København, og kun for våre Standardlugarer.

Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Mor og sønn i basseng på soldekk

Moro for hele familien

Hos DFDS legger vi alt til rette for at barna skal ha det gøy på tur! Vi har eget program for barna, som inkluderer morsomme aktiviteter og underholdning. Vår trofaste maskot Jack The Pirate kikker innom både titt og ofte for å hilse på, og byr på gode klemmer til den som vil ha. I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.

Husk også at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. Barn opp til 11 år spiser gratis frokost.
Zoo i København

København

Er det èn ting du ikke bør gå glipp av om sommeren, så er det Danmarks hovedstad! København er som en urban lekeplass for både voksene og barn.
Reiser dere med barn, bør dere ta turen innom København Zoo, eller bli med å feire 175-årsdagen til ikoniske Tivoli. Denne magiske fornøyelsesparken lover å levere noe helt spesielt denne sommersesongen.
Experimentarium bugner det også av aktiviteter, som byr på både hodebry og moro som vil huskes lenge.
Visste du forresten at du finner noen av Europas beste strender i København? Dersom dere ønsker å nyte noen late dager i sola er, er Amager Strandpark stedet å dra.

Din båtreise til København kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award