spesialtilbud på cruise til københavn

Nyt å kjenne sjøbrisen ruske i håret mens du cruiser avgårde til verdens beste by - København! På utvalgte datoer i 2018 kan du nå få hele 75 % rabatt. I 2019 gir vi deg 60 % rabatt på utvalgte avganger!
Inkludert i prisen er 2 kvelder til sjøs og nesten 7 timer i deilige København!

På dette cruiset får du:

  • Du sparer inntil 75 % sammenlignet med ordinær pris!
  • 2 kvelder og netter om bord
  • Nesten 7 timer i København
 NB: Plassene går fort unna og enkelte dager kan bli fort utsolgt. Tilbudet gjelder alle innvendig Standardlugarer. 
 
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

Om Bord

befriende på soldekk

Befriende cruisefølelse

Hva med en tur på dekk for å få med dere solnedgangen. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte. Er været på din side kan du varme deg i solens varme mens du nyter noe kaldt i glasset. 

Sjø restaurant

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Sjø, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr ellers på saftige biffer med deilig tilbehør.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

storbyen København

Hyggelig atmosfære i byen

Torvehallerne

i København er veldig populært og et virkelig hyggelig sted. De har et stort utvalg av frukt, grønt, blomster, friskt kjøtt fra slakteren, ost, lekker hjemmelaget sjokolade, åpen sushibar, spesialiteter m.m. De sier selv at de ikke er et supermarked, men et supert marked – La deg friste!

shopping

Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv. Men overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj der i tillegg.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave