sALG! Inntil 75 % rabatt

Gjør et kupp på minicruise til København! Vi gir deg 60 - 75 % rabatt på utvalgte avganger!
I januar og februar får du inntil 75 % rabatt på alle standard lugarer, både med og uten havutsikt!*
i mars gir vi deg inntil 60 % rabatt på alle innvendige standard lugarer.

Visste du forresten at København er kåret til verdens beste by å besøke i 2019 av Lonely Planet? Ta med din kjære på et herlig cruise til verdens beste by - hva gir vel en bedre start på det nye året enn det?

Bestill i dag og få:

  • Inntil 75 % rabatt!
  • 2 kvelder og netter om bord og nesten 7 timer i København
  •  Et herlig avbrekk på det nye året
NB: *Tilbudet gjelder utvalgte datoer. Plassene går fort unna og enkelte dager kan bli fort utsolgt. I januar har vi kun seiling annenhver dag pga. dokking.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Om Bord

befriende på soldekk

Befriende cruisefølelse

Hva med en tur på dekk for å få med dere solnedgangen. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte. Er været på din side kan du varme deg i solens varme mens du nyter noe kaldt i glasset. 

Deilig mat og drikke

Om bord finnes restauranter for enhver smak. Hva med en saftig biff med deilig tilbehør?
I 7 Seas, kan du plukke og mikse blant forskjellige retter - alt fra fisk, til kjøtt, fra salat til kaker. Til dessert kan du til og med lage din egen softis med det tilbehøret du ønsker.
Dersom dere vil unne dere litt ekstra, bør dere ta turen til Sjø. Her serveres lekre retter, inspirert at landskapet vi seiler forbi hver eneste dag.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

storbyen København

Hyggelig atmosfære i byen

Torvehallerne

i København er veldig populært og et virkelig hyggelig sted. De har et stort utvalg av frukt, grønt, blomster, friskt kjøtt fra slakteren, ost, lekker hjemmelaget sjokolade, åpen sushibar, spesialiteter og nye mer.
Selv sier de at de ikke er et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Shopping

I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker.
Vi anbefaler en avstikker vekk fra Strøget. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Enda mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj i tillegg.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave

 

​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award