Bursdagstilbud - sjø fyller 1 år

Snart er det et år siden vi slo dørene opp for vårt nye konsept - restaurant Sjø! Ett år med kjærlighet til det skandinaviske kjøkken, lokale råvarer, kulinarisk kreativitet og fantastiske matopplevelser til sjøs. Med andre ord; et år som skal feires!

Du kan derfor spare opp til 40 % på lugaren på et MiniCruise i Commodore lugar inkludert deilig frokostbuffé begge veier samt en lekker 5-retters middag i Sjø på utreisen.

Gled deg til dette:

  • Du bor i én av våre beste lugarer med dobbeltseng og havutsikt
  • Deilig Commodore-frokost på ut- og hjemreise
  • Fantastisk 5-retters i restaurant Sjø på utreisen
  • Nesten 7 timer i deilige København

NB: Tilbudet gjelder kun for Commodore Class. Husk at når du bestiller en reise med Premiumlugar, er frokost inkludert, og du trenger ikke å legge det til i din bestilling.

 

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Deilig Commodorefrokost med utsikt

luksuscruise

På Premium Commodore Class bor du i lugarer med dobbeltseng, havutsikt og tv, og den delikate Commodore frokostbufféen er inkludert i prisen.

Det blir havutsikt så langt øyet kan se, et maritimt miljø, gode middager, shopping, barer og underholdning for både barn og voksne.

Nyt gjerne den flotte havutsikten fra Vinbaren Red and White, eller slapp av og nyt et besøk i Bubble Zones boblebad og kjenn at spenningene løser seg opp og gir deg ro i kroppen.
Skjem deg gjerne bort med en massasje, ansikts-behandling eller manikyr i Wellnessavdelingen.
SJØ

SJØ

Maten er en viktig del av reiseopplevelsen, og med en vellykket middag kan sette prikken over i’en på din reise. Det er nettopp derfor du kan se fram imot å nyte en fantastisk 5-retters middag i restaurant Sjø.
Sjø er en hyllest til Skandinavia, og her vil du merke vår lidenskap for god mat og gode råvarer sammen med en kulinarisk historiefortelling.
Vi serverer ærlig mat tilberedt av ferske råvarer knyttet til naturen omkring oss – havet vi seiler på og de skandinaviske landene vi seiler forbi.
Sjø er derfor for deg som ønsker en kulinarisk opplevelse ut over det vanlige.

Forsmak på et luksuscruise

Klikk på bildene for å se større utgave