FORDI HVER FERIEDAG TELLER

Velg sjøveien til København og Danmark og gjør selve reisen dit til en del av ferien. La barna boltre seg i bassenget og bli med på spennende aktiviteter, og samle familien til et deilig, avslappende måltid. Når trøttheten melder sin ankomst, er sengen rett rundt hjørnet og Danmark i sikte.

Bestill i dag mens det fortsatt er ledige lugarer og plass til bilen. Bestiller du tidlig, får du i tillegg de laveste prisene og du kan velge og vrake blant flere datoer!

Ta sjøveien til Danmark og få:

  • Et deilig avbrekk fra kjøreturen.
  • Kvalitetstid og herlige opplevelser «på veien».
  • Med avreise i perioden 21. juni til 11. august 2019, er frokost inkludert i prisen.
Fra-prisen er eksempel for 4 personer i én bil én vei, men klikker du på "Bestill nå" kan du også finne priser for flere/ færre personer, én vei eller tur/retur.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her
 

EN BEHAGELIG REISE

Gøy på ferie

En smidig start på ferien

Det er alltid deilig med en smidig start på ferien, og et avbrekk fra en lengre kjøretur. Det er akkurat det du får når du kjører bilen om bord hos oss. Fra du kommer om bord, til du går i land, er alt tilrettelagt for at du og familien skal få en behagelig, innholdsrik, og avslappende sjøreise.
La barna boltre seg i bassenget, gjør kupp i tax free-butikken, og nyt deilige middager på «veien.»

Bubble Zone

Dersom dere reiser med barn, er Bubble Zone definitivt stedet å være! Her kan barna leke, tegne, hoppe i ballbingen, og boltre seg i bassenget. På Pearl Seaways, finnes et utendørsbasseng og boblebad som må prøves. Her kan man nyte utsikten, noe svalende å drikke, og livet generelt.

Buffé, biff eller italiensk?

Om bord finnes flere restauranter og noe for enhver smak. Hva med deilig, sprø pizza, eller pasta som de lager den i Italia?
I Explorers Steakhouse kan du sette tennene i saftige biffer med lekkert tilbehør.
Dersom du liker å spise litt av hvert, er 7 Seas stedet for deg. I vår buffé kan du plukke og mikse selv, og du kan til og med lage din egen softis til dessert.

EVENTYR I KØBENHAVN

Amager strandpark

Opplevelser i storbyen

Etter en innholdsrik og morsom kveld sammen om bord, våkner dere uthvilte i København neste morgen. I tillegg er hele 600 km tilbakelagt!
Hva med å tilbringe noen timer eller dager i København før turen går videre?
Hovedstaden er full av gøyale aktiviteter dere kan gjøre sammen.

Barnas favoritter

Hva med et besøk i København Zoo, Tivoli, Experimentarium eller den Blå Planet?
Vi kan garantere at både barna og de voksne koser seg gløgg.

Visste du forresten at du finner noen riktig fine strandperler i København? Du finner flere lange strender og urbane havnebad som er ypperlige til avkjøling på varme sommerdager. Hva med noen timer på stranda før ferden går videre?

Legoland og Lalandia

Om du skal ha en Danmarksferie, leie sommerhus eller bare oppleve Danmark på kryss og tvers, er det greit å vite at velkjente attraksjoner som Legoland og Lalandia kun er en 3,5 timers biltur fra København.
Utenfor Humlebæk

Godbiter på Nordsjælland

Sjælland har mye å by på.
Her kan du besøke Kronborg slott, hjemmet til Shakespears Hamlet, som står på verdensarvlisten. Du kan også oppleve koselige danske byer som Hornbæk og Helsingør, bade langs den danske riviera   og kanskje overnatte på feriesteder som Gilleleje og Rågeleje.
Det prisvinnende og underjordiske Museet for Søfart i Helsingør er verdt et besøk, og ikke glem kunst i verdensklasse på nydelige Louisiana Museum of Modern Art! Museet er en fryd for øyet - både innvendig og utvendig! 
Klint

Avslapning i vest og mangfold i syd

Du kan også nyte det gode, rolige livet på Vestsjælland. Her er det flott natur og fantastiske badestrender med fin, hvit sand.
På ferie på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster vil du kunne oppleve store sprang i natur, fra grønt og frodig og lange sandstrender til de velkjente krittklippene på Stevns og Møn. Nyt ferielivet i de superkoselige byene Marienlyst og Køge, opplev gamle slott, besøk Bon-Bon-land eller Knuthenborg Safaripark med frittgående dyr. Alt er tilrettelagt for en aktiv ferie.

Din båtreise til Danmark kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave

 


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award
​​​