HIPP HURRA! 175 ÅR = CRUISE TIL 175,-

I år fyller Tivoli hele 175 år, og dette ønsker vi å feire! Fra kun 175,- kan du reise på et cruise til herlige København i lugar med havutsikt!
Opplevelsene står i kø allerede fra du går om bord. Spis en deilig middag, shop i taxfree, nyt en avslappende massasje, eller et dypp i bassenget! Du kan bruke dagen i København akkurat slik du selv ønsker- enten du besøker Tivoli og opplever magien og feiringen der, eller utforsker de andre aktivitetene København har å by på!

Slik er ditt cruise til København:

  • Avbrekk fra hverdagen
  • Tid til å oppleve Tivoli eller noe annet gøy
  • En perfekt miniferie til deilige København

    Husk: Dersom du ønsker tivolibilletter, må disse legges til ved bestilling.
    Merk at dette tilbudet også gjelder i periodene Tivoli er stengt: frem til 12/10 samt i perioden 5-15/11.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.Se våre Reisebestemmelser.
Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli

Mellom 12/10 – 4/11 kan du oppleve Halloween i Tivoli. Parken er da kledd i sitt Halloween-kostyme, og overalt hvor du går, kan du se skumle hekser, edderkopper, magiske skikkelser og hundrevis av gresskar. Skrikene fra attraksjonene kommer til sitt rette under denne sesongen.

Jul i Tivoli

Når mørket senker seg i november, lyser Tivoli opp med sitt julemarked (16/11 – 31/12).
Grantrær, julelys og tusenvis av glass- og perlemorskuler er også med på å skape den rette julestemningen. Julenissen er selvsagt tilstede, og du er hjertelig velkommen til å hilse på!
Unn deg en deilig kakao og brente mandler, eller la deg friste av en av de andre godsakene fra en av de mange bodene.
Himmelskibet

Tivoli byr på mye

Med hele 26 ulike attraksjoner er utvalget stort og du kan for eksempel velge mellom radiobiler og pariserhjul, Nord-Europas høyeste karusell - Himmelskibet, som rager 80 meter over bakken og 4 fartsfylte berg- og dalbaner, der «Rutchebanen» er en av verdens eldste – bygget i 1914.
Prøv ellers den nye jubileumsattraksjonen TIK TAK. Spenn deg fast og kjenn at du svever når kompasset og timeglasset i TIK TAK settes i gang!

Tivoli Food Hall

I tillegg til de eksisterende restaurantene i Tivoli, finnes over 20 muligheter for å la seg friste av et deilig måltid i Tivolis Food Hall. Sett tennene i alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkers svar på grillmat og mexikanske herligheter, hjemmebrygget øl og sunn mat fra Island.

Nyt å reise sakte

Senk skuldrene om bord

Alle i familien får mulighet til å gjøre hva de har mest lyst til. Middagsbuffeen i 7 Seas har egen barnebuffé der belønningen til slutt er å lage sin egen softis! I de andre restaurantene tilbys egen barnemeny.

En annen god måte å skjemme seg bort på, er å ta turen innom tax free-butikken. Her kan man gjøre flere gode kupp på både klær, tilbehør, ting til hjemmet samt kosmetikk og søtsaker.

Forsmak på Tivoli