Et besøk i Tivoli med all inclusive

Dra på en magisk reise med de du er glad i og besøk flotte Tivoli, Københavns hjerte og største attraksjon! Hele 654 unike opplevelser venter deg i parken, og en dag ulik alle andre dager. Tivoli er ikke bare kjent for sine karuseller og berg- og dalbaner, men også sine flotte sesonger, unike restauranter, spill, food hall og høye sukkerspinn samt lekre godterier.

Bestiller du et cruise med all inclusive-pakken, får du en uforglemmelig reise fullspekket med mye moro.

På et Cruise med all inclusive-pakke får du:

  • 2 kvelder med moro og kvalitetstid til sjøs
  • Nesten 7 timer til å oppleve magien i Tivoli
  • Flere flotte og unike opplevelser inkludert

Alt dette er inkludert i «Tivoli all inclusive-pakken»:

VIKTIG ved bestilling:

  • Husk å skrive ut reisebekreftelsen din fra DFDS, da denne byttes inn mot all inclusive-pakken ved ankomst i Tivolis hovedinngang.
  • Husk å legge inn datoen for dagen du er i Tivoli ved step 5 når du bestiller.

Alt dette er inkludert i Tivoli all inclusive-pakken:

  • Inngang til Tivoli
  • Turpass med ubegrenset kjøring (inkl. VR-briller til Dæmonen*)
  • Inngang til Akvariet
  • Bilde fra en tur**, eller en ballong
  • Lunsj inkl. én drikke (satt meny inkl. 1 mineralvann, øl eller ett glass vin)***

* Du må være minst 132 cm høy for å kjøre Dæmonen
** Turbilde kan velges fra Dæmonen, Minen, Den Flyvende Kuffert, Veteranbilene eller Rutschebanen.
*** Lunsj – du kan velge blant over 20 forskjellige restauranter i Tivoli.
NB! Når du bestiller ditt cruise nedenfor, må ankomstdato i København legges inn for din all inclusive-pakke. Husk at Tivoli ikke er åpent hele året. Informasjon om sesongene og åpningstidene finner du til høyre på denne siden.

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to eller fire deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.Se våre Reisebestemmelser.

lek og moro om bord

Gøy i ballbingen

Aktiviteter for liten og stor

Om bord finnes aktiviteter for både liten og stor - ting dere kan gjøre sammen, eller hver for dere hvis dere ønsker.

La barna tegne i BubbleZone, bade, hoppe i ballbingen eller bli med på skattejakt, mens du lader opp til en ansiktsbehandling, eller en handlerunde i tax free-butikken.

Deilige middager

Om bord er alt lagt til rette for avslappende middager sammen med familien. Hva med å prøve middagsbufféen i 7 Seas der barna kan plukke sine favoritter og lage sin egen softis til dessert?

I de andre restaurantene får du pizza og pasta som laget i Italia, saftige biffer og barnemeny til de minste, eller skandinavisk gourmet.

Trøtte små

Når barna har fått nok av dagens aktiviteter og trøttheten melder sin ankomst, er det godt at lugaren ligger like rundt hjørnet. Her venter sengen før en ny, spennende dag i København neste morgen.

Eventyret Tivoli

Karuseller til jul også

Høyt og lavt i Tivoli

Visste du at Tivoli byr på Europas raskeste interaktive forlystelse, Vertigo, med en fart opp mot 100 km/t og 360 graders vendinger?

I tillegg finnes en haug av andre karuseller og berg- og dalbaner som tar deg både høyt og lavt og spinnende rundt. Barna er garantert en fantastisk dag.

Mer enn bare karuseller

Hvis du trodde at Tivoli kun passet for de som liker karuseller, fart og moro, så må du tro om igjen. Her finnes flere unike og spennende aktiviteter for deg som liker å ha beina godt plantet på jorda.

Tivolis varierende sesonger og mange spisesteder, gjør dette til en park for alle, og et sted man kan besøke om igjen, uten å bli lei!

Noe for de minste

Både eldre og yngre barn syns Tivoli er helt magisk, og det er ikke uten grunn. De litt eldre barna kjører gjerne karusell etter karusell, mens de minste syns det er spennende med akvariet, show og teater eller hilse på Bamse Bjørn.

Tivolis sesonger

Jul i Tivoli

Sommer

Selv om alle sesonger i Tivoli er unike på hver sin måte, er det noe helt spesielt med Tivoli om sommeren! Parken har våknet til liv og er fylt med vakre blomster i alle mulige farger, grønt gress, fristende lukter av mat og godsaker, samt karuseller som tar deg høyt og lavt.

En tur i parken er et must selv om man ikke ønsker å kjøre karuseller. Her finnes flere unike plasser hvor man bare kan slappe av og nyte atmosfæren.

Jul i Tivoli

Når juletiden sakte, men sikkert sniker seg på, er det lite som slår et besøk i Tivolis julemarked. Her kan man oppleve magi ulik alt annet, og dersom du trenger å komme i julestemning, er dette definitivt stedet for deg.

Tre inn i julemagiens verden og opplev alt fra flotte boder med unike gaver, unn deg en deilig kakao og noen brente mandler, eller la deg friste av en av de andre godsakene. Dette er det perfekte stedet å starte julegave-shoppingen.

Tivoli - hovedinngangen

Halloween

Grøss og gru – det er tid for å oppleve den mest uhyggelige hyggen i Tivoli mellom oktober og november. Parken er da kledd i sitt Halloween-kostyme og full av hundrevis av gresskar, edderkopper, skumle hekser, fresende katter og andre magiske skikkelser.

Ta en spasertur og nyt høstfargene og parkens kostyme eller ta turen opp i en av karusellene. Etterpå er det tid til en deilig lunsj og for å innhente hvilepulsen!

Vinter i Tivoli

Under "Vinter i Tivoli" åpnes portene for et helt magisk og fortryllende vintereventyr som du kan få lov til å tre inn i. Parken er pyntet med snømenn, flotte iskrystaller og hundrevis av vakre lys og lysinstallasjoner.

Dersom du liker å ha beina godt plantet på jorda, er det ingenting som slår en spasertur i parken etterfulgt av den deilig lunsj i en av de mange restaurantene. Er du derimot ute etter mer fart og moro, kan du både stå på skøyter eller ta en tur i karusellene.

Forsmak på Tivoli​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award