Vi feirer – og Du sparer inntil 25 % på cruise i sommer!

Hurra! DFDS har blitt kåret til "Europas Ledende Fergeoperatør" for åttende året på rad. Dette er vi veldig stolte over og vi hadde ikke klart det uten deres støtte.

Vi fortsetter feiringen med to unike tilbud på Cruise til København:
- I sommer får du inntil 25 % rabatt på alle firesengslugarer på utvalgte datoer i juli & august!
- Vil du heller se frem til et cruise i høst, kan du spare hele 50 % på alle standard lugarer, både med og uten havutsikt, på utvalgte datoer i september – desember.

Bestill cruise i dag og få:

  • To kvelder om bord og nesten 7 timer i herlige København
  • Hygge, god mat og underholdning 
  • Tid til hverandre
OBS! Det er begrenset antall plasser på tilbudene, og vi tar forbehold om utsolgte dager og lugarer.

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Ombord

Taxfree shopping

Shopping til sjøs

I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.

Wellness

I Bubble Zone kan du, i tillegg til å ta en forfriskende dukkert, også unne deg en manikyr, massasje eller deilig ansiktsbehandling!

Uten mat og drikke...

Du kan velge mellom buffé, biff, a la carte og italiensk om bord. Spiser dere i bufférestauranten 7 Seas kan barna forsyne seg på barnebufféen og til og med lage sin egen softis!
Vi anbefaler også å kjøpe frokost hjemmefra, så får du frokosten for barna gratis!

Herlige København

Gatelangs i København

Shopping i storbyen

Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv, og overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Torvehallerne

Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Glyptoteket

ta turen hit om du ønsker du et lite kulturelt avbrekk. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig kafé i palmehaven.
 

​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award