Minicruise - Fyll lugaren!

DFDS har for syvende gang blitt kåret til "Europas Ledende Fergeoperatør". Vi er utrolig glade og takknemlige over å ha vunnet, og sier en stor takk til alle med dette tilbudet:
Reis på minicruise til København fra kun 555,- per lugar - med eller uten havutsikt!
Du kan fylle lugaren med 1 til 5 personer - bare det er senger til alle. (Ordinær pris er 998,- per person i standard økonomilugar, så her er det penger å spare.)

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.
Taxfree shopping

Ombord

Shopping
I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.

Wellness
I Bubble Zone kan du også ta en manikyr, massasje eller deilig ansiktsbehandling!

Uten mat og drikke...
Du kan velge mellom buffé, biff, a la carte og italiensk om bord. Spiser dere i bufférestauranten 7 Seas kan barna forsyne seg på barnebufféen og til og med lage sin egen softis!
Vi anbefaler også å kjøpe frokost hjemmefra, så får du frokosten for barna gratis!
Gatelangs i København

Herlige København

Shopping
Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv, og overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Torvehallerne
Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Glyptoteket
ta turen hit om du ønsker du et lite kulturelt avbrekk. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig kafé i palmehaven.
 

DFDS er "Europas ledende fergeoperatør 2018"!

I 2017 vant vi også «World's Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award