VINTERFERIECRUISE TIL HERLIGE KØBENHAVN

Ta med familien på et cruise til København i vinterferien og få en hel liten ferie på noen få dager. Nyt to maritime kvelder til sjøs med mange spennende aktiviteter – bading, skattejakt, shopping og gode middager. I København kan dere besøke en av barnas favoritt-attraksjoner. Hva med en tur i Tivoli, på Experimentarium, eller et besøk til Zoologisk Museum for å se kjempedinosauren?

På et VinterferieCruise får du:

  • Et opplevelsesrikt cruise med familien
  • Nyt pausen fra hverdagen med et besøk i storbyen
  • Du får 2 kvelder og netter til sjøs og nesten 7 timer i deilige København
TIPS: Husk at barn spiser gratis frokost om dette bestilles hjemmefra!
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 

VINTERFERIE OM BORD

Lag din egen softice

Plukk og miks i bufféen

Om bord finnes restauranter for enhver smak, men barnas favoritt er nok middagsbufféen. Her kan man plukke det man liker selv, og til dessert kan man lage sin egen softis med masse tilbehør – det er toppen av lykke!

Frokost med utsikt

Dersom dere står opp tidlig, kan hele familien samles, og nyte dagens første måltid mens dere følger med på innseilingen til verdens beste by - København. Frokost må alle ha, og spesielt når man har en del dag i København, full av spennende aktiviteter. I frokostbufféen kan man velge og vrake. Her finnes brød, masse pålegg, yoghurt, frukt, egg, frokostblandinger og søtsaker.

Husk! Dersom du forhåndsbestiller frokost, spiser barn opptil 11 år gratis frokost (max 2 barn pr. voksen).

Lek og moro i Bubble Zone

Bubble Zone er nok barnas favoritt-sted, og det skjønner vi godt. Her kan man bade, hoppe i ballbingen, og bli med på både skattejakt og tegnekonkurranser.
Dersom mor og datter ønsker å gjøre noe helt spesielt sammen, kan dere besøke wellnessavdelingen, hvor dere kan ta en «mor-datter manikyr»!

BARNAS FAVORITTER I KØBENHAVN

Tivoli holder åpent i vinterferien

Vinter i Tivoli

Den 1. februar åpnes portene til et fantastisk vintereventyr i Tivoli. Helt frem til 24. februar kan du oppleve hundrevis av vakre lys, iskrystaller og glade snømenn.
Som alltid, finner du en rekke spennende aktiviteter å gjøre i parken - besøk igloen Pingonesia, stå på skøyter, eller la lattermusklene gjennomgå i en av de fartsfylte og morsomme karusellene. Dersom du liker å ha beina godt plantet på jorda, anbefaler vi en spasertur i det vakre vinterlandskapet. Flere av karusellene går også, men sjekk gjerne hvilke på Tivolis egen nettside.

København Zoo

Dyrene i København Zoo kan besøkes uansett sesong. Treff elefanter, isbjørner, giraffer og pingviner! Listen kunne fortsatt i en evighet, da parken har hele 4234 forskjellige dyr. Alle kan oppleves på nært hold.
Nå kan du også kjøpe billett til Zoo når du bestiller reisen!

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordens største akvarium, og byr på over 20.000 forskjellige fisker, dyr og fugler.
Dersom du tar tidlig vinterferie og besøker akvariet den 16. februar kl. 12.00, kan du se den vakre havfruen når hun sømmer med fiskene. Kanskje hun til og med kan gi deg noen godetips på hvordan du selv kan bli en havfrue.

Lystunellen i Experimentarium

Experimentarium

Experimentarium er Københavns svar på Teknisk Museum. Her finnes flere imponerende interaktive utstillinger for både liten og stor. Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring, og her er det bare å brette opp ermene og finne frem barnet i seg!

Se kjempedinosauren Misty

I utstillingen “Det dyrebare” på Zoologisk/ Naturhistorisk Museumkan du se kjempedinosauren “Misty,” og andre utdødde skapninger som vekker oppsikt, beundring og kanskje bittelitt skrekk.
cruise er også herlig på vinteren
Mulighet for familieselfie på dekk

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave