HIPP HURRA! ZOO København ER 160 ÅR OG Vi FEIRER MED CRUISE TIL 160 KR!

I år fyller ZOO København hele 160 år, og dette ønsker vi å feire! Fra kun 160,- kan du reise på et cruise til herlige København!
Opplevelsene står i kø allerede fra du går om bord. Spis en deilig middag, shop i taxfree, nyt en avslappende massasje, eller et dypp i bassenget! Du kan bruke dagen i København akkurat slik du selv ønsker - enten du besøker Zoo og opplever feiringen der, eller utforsker de andre aktivitetene København har å by på!

På et Københavncruise får du:

  • Moro til sjøs
  • Tid til å oppleve ZOO København eller noe annet gøy
  • To dagers miniferie
NB! Dersom du ønsker zoobilletter, kan disse legges til ved bestilling, eller kjøpes om bord på skipet i Guest Service Center. 
Betingelser: Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling online vil få et administrasjonstillegg på kr 28,- per bestilling, og bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

OM BORDBubbleZone

7 Seas

Bestill frokost og middag i 7 Seas før avreise, og spis når du vil, og i tillegg- spar penger! Under middagsbufféen finner du alt fra kjøttretter, salater, fisk, supper, samt oster og søtsaker til dessert. Toppen av lykke – lag din egen softis etter middagen og topp den med det tilbehøret du selv ønsker. Til frokost bugner det av ulike typer brød, pålegg, yoghurt, frukt, frokostblandinger og søtsaker!
Husk! Dersom du forhåndsbestiller frokost, spiser barn opptil 11 år gratis frokost (max 2 barn pr. voksen).

BubbleZone

Besøk BubbleZone, og nyt lek og moro i bassengområdet. Bli også med på flere spennende aktiviteter- skattejakt, spis is, lek i ballbingen eller artige tegnekonkurranser. I BubbleZone finner du også en egen wellnessavdeling, hvor dere kan ta en «mor-datter manikyr»! Eller kanskje du ønsker å nyte en deilig og avslappende massasje og en manikyr i fred og ro?

Shopping til sjøs

I tax-free butikken er det alltid gode tilbud.
Kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.
Gjør et kupp - og unn deg noe fint i høst.

OM BORDBubbleZone

Byen er full av opplevelser

København er full av opplevelser, enten du reiser med eller uten barn. Besøk Zoo, Experimentarium, Den Blå Planet, eller Tivoli, og vi kan garantere at, både barna og de voksne, ikke bare blir mette på is og sukkerspinn, men på opplevelser også – hvertfall for en liten stund!
Københavns uendelige shoppingmuligheter og alle de gode restaurantene er heller ikke å forakte. Spaser ned Strøget og inn i Latinerkvarteret og sving innom noen av Københavns beste secondhand-, vintage-, og bruktbutikker. ​​

ZOO København​

Dyrene i ZOO København kan besøkes uansett sesong. Treff elefanter, isbjørner, giraffer og ikke minst de nye pandaene! Listen kunne fortsatt i en evighet, da parken har hele 4234 forskjellige dyr. Alle kan oppleves på nært hold.

Den Blå Planet 

Den Blå Planet er Nordens største akvarium med over 20.000 forskjellige fisker, dyr og fugler. Et besøk er både lærerikt og spennende for både liten og for stor.

Experimentarium

Experimentarium er Københavns svar på Teknisk Museum. Her finner dere flere imponerende interaktive utstillinger som engasjerer både liten og stor. Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring, og her er det bare å brette opp ermene og finne frem barnet i seg!

 


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award