Tilbud på reiser med DFDS

Her vil du til enhver tid finne aktuelle tilbud, restplasser og billige reiser på minicruise og reiser til København. Bestill ditt tilbud med rabatt i dag, og gled deg til et pusterom i hverdagen. Klikk på boksene under for å lese mer om de ulike tilbudene.

NB: Tilbudene gjelder utvalgte datoer, og prisene varierer. Tilbud kan ikke kombineres med andre reiser, eller tilbud. Med forbehold om utsolgte lugartyper og datoer.

Solnedgang fra relingen​​​

Spesialtilbud

Tilbud, billige reiser, tilbudsreiser, last minute, reiser i siste liten, restplass, spesialtilbud og reiser for raske koffertpakkere – kjært barn har mange navn. I DFDS kaller vi de spesialtilbud og restplasser – unike tilbud der du får en rabbatert pris slik at du kan se frem til et rimelig cruise med de du setter pris på.
Med andre ord kan du få en reise til København til en billig pris som ligger langt under normalprisen.

Se alle våre restplasstilbud og spesialtilbud over, og les mer om de ulike cruisene ved å klikke på bildene. Vær oppmerksom på at vi har et begrenset antall billetter til våre spesialtilbud. Vi anbefaler deg å bestille i god tid for å være på den sikre siden. Tilbudene er som regel tidsbegrenset, og tilgjengeligheten av plasser på lastminute-reiser vil variere gjennom året.

Hold øye med denne siden for å holde deg oppdatert på når vi får nye, billige reiser på ruten Oslo – København.

Samme opplevelse til lavere pris

Selv om prisen er rimeligere på restplasser, tilbyr vi fortsatt samme høye service og samme fasiliteter som om du hadde kjøpt billetten til ordinær pris. Vi har kuttet på prisen, men ikke på service, kvalitet og fasiliteter.

For å reise på spesialtilbud vil du måtte reise på avreisedatoene som er inkludert i tilbudet. De billigste tilbudene gjelder som regel ikke i skoleferiene, og vil oftest være tilgjengelig fra søndag til onsdag.

Registrer deg gjerne for å få tilsendt vårt nyhetsbrev, så får du gode tilbud direkte i din innboks. Vi legger også ut gode tilbud på Facebook, så lik oss også gjerne der. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ombord på Københavnbåten.